96167111

Zebra stafet

Vi har 2 voksen zebraer. 1 zebra unge samt en tiger unge til børn. Vædeløbet forgår en mod en, og resten af selskabet hepper, og ikke mindst morer sig over rytterne. Alle kan være med til zebra stafet, og her kræves ikke lang indstruktion og intet sikkerheds udstyr. Så nemmere kan det næsten ikke blive. Zebraerne rider ved at rytteren rejser sig i sadlen og sætter sig igen. Så er det bare op ned, op ned.

De 2 ryttere er klar ved start linien, starten går og de rider afsted i rask galop. Nu er det sværeste at kunne holde farten, ikke mindst fordi man griner og griner.

Hos skive gokart & paintball rider vi zebra stafet indendørs. Der er god plads til tilskuere og heppekor. Der kan rides stafet i hold.

Dyrene er den perfekte event, til leje ud af huset. Vi pakker dem i lukket trailer. Du henter dem. 5 min så er jeres egen vædeløbs bane klar til brug.

Zebra stafet priser

1 time op til 10 personer: Pris pr. person: 140 kr.

1/2 time extra, Pris pr. Person: 50 kr.

Ved mere end 10 personer, pr. ekstra person: Pris pr. person: 75 kr.

Perfekt event til, polterabend, klub arrangement, firma fest, julefrokost, blå mandag, tøse fest, herre aften, svendegilde, fødselsdag, skole afslutning, firma tur, kunde arrangement, teambuilding, ryste sammen tur eller icebreakers til møder.