96167111

Human football

Human football er bord fodbold i kæmpe format, med rigtige personer som spillere. Banen er med oppustede bander, mål i begge ender og kraftige stænger på tværs. 5 spillere fra hver hold spændes fast til stængerne og bolden gives op.

Human football er et underholdene spil med fuld fart på. Du skal ikke frygte at blive taklet af modspillere, til gengæld skal du kordinere alle bevægelser med din medspiller på samme stang.

Skal det være et event med god fysisk aktivitet og massere af sjov, så er det human football der skal vælges.

Under spillet er der instrutør/dommer tilstede som står for arrangementet. Der kan laves turnering, så stemningen kommer helt i top!

Human football priser

1 time               Pris pr. person: 140 kr.

1/2 time extra  per .person            50,- kr

Human football, et event til, polterabend, julefrokost, blå mandag, tøse fest, herre aften, svendegilde, fødselsdag, firma fest, skole afslutning, firma tur, klub arrangement, kunde arrangement, teambuilding, ryste sammen tur eller icebreakers til møder.
Human football er en rigtig sjov og anderledes måde at spille fodbold på. Det eneste det har tilfælles med almindelig fodbold er at det gælder om at sparke bolden i mål. Når spillerne er spændt fast på humann football banen er det ikke nemt finde en fri med spiller, da alle kun kan bevæge sig nogle meter til siden. Det kan også være svært ikke at stå i vejen for medspillere eller målmandens udsyn. Så alt i alt kan personer uden store evner på en almindelig forbold bane være mindst lige så gode til human football som en der har spillet forbold på højt plan.