Firmaarrangementer

Hos Skive Gokart og Paintball tilbyder at skabe rammen for dine firmaarrangementer, 

kunde-events, leverandørarrangement og alle andre begivenheder.

Firmaarrangementer til enhver lejlighed

Planlægger du at afholde et firmaevent for din virksomhed? Eller ønsker du et uhøjtideligt leverandør arrangement for potentielle kunder og samarbejdspartner? Uanset størrelsen eller omfanget af dit firmaarrangement, kan vi hjælpe dig. Leder du efter underholdende aktiviteter og hyggelige omgivelser til dit firmaevent i Skive eller Midtjylland, så er du kommet til det rette sted. Du behøves ikke forberede noget, du skal bare møde op. Så tager vi os af jer. Vi sørger for alle aspekter og områder der vil kunne skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine kollegaer.

Du er selvfølgelig også selv velkommen til at medbringe mad og drikke, så der er noget at spise når i er sultne.

Er du i tvivl om hvad den rette løsning til dit firmaevent er, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper også gerne med sparring og rådgivning. Sammen sørger vi for at lave et event der sent vil blive glemt.

 

Afhold firmaeventet hos jer?

Ønsker du at dine firmaarrangementer skal afholdes hos jer, kommer vi også gerne ud med aktiviteter og underholdning. Vores event-telt er oplagt mulighed for at sende underholdningen direkte til jeres adresse.
Lad os står for spisning, aktiviteter og underholdning til dit firmaarrangement eller kunde-event i Skive og Midtjylland.
Så skal i blot stå for det gode humør.

Alle kan deltage

Når det kommer til firmaevent og firmaarrangementer handler det om at lære hinanden bedre at kende, hygge sig med hinanden og udvikle sig sammen. Derfor er det vigtigt, at alle dine medarbejdere eller kunder skal kunne deltage.

Når du beder os om hjælp til at arrangere og afholde dit næste firmaevent i Skive, er det derfor vores største prioritet, at sikre at alle kan være en del af aktiviteterne. Vi tilbyder derfor en lang række spændende og underholdende muligheder og oplevelser, så du kan være sikker på, at der er noget for alle. Ønsker du at dit firmaevent i Midtjylland omhandler teambuilding, og har et behov for firmaaktiviteter der plejer og udvikler holdånden gennem samarbejde? Eller kunne du godt tænke dig et kundeevent i sjove og uformelle ramme, hvor i kan lære hinanden bedre at kende?

Uanset hvad formålet med dit formål er, skaber vi sammen en uforglemmelig oplevelse, som med garanti vil glæde og gavne.

Du bestemmer helt selv hvilke aktiviteter du ønsker, så står vi for planlægningen. Ellers kan du udvælge en af vores fem pakkeløsninger. Vi samler nogle af vores mest populære aktiviteter, fordelt ud på hele dagen. Vi sørger for, at der er noget til enhver smag. Uanset hvad dine behov for dit firmaevent i Skive eller Midtjylland måtte være, er to ting altid sikre. Dit arrangement eller event vil være underholdende. Og du skal ikke medbringe andet end det gode humør. Så står vi for resten.

Bredt udvalg af aktiviteter til jeres firmaarrangementer

Som sagt er det vores største prioritet at kundeevent eller firmaarrangement i Midtjylland bliver en succesoplevelse. Og derfor er det for os vigtigt, kan vi kan skabe de bedte rammer for dit event. Hos Skive Go-kart og Paintball har vi samlet alle de største og bedste aktiviteter ét sted.
Som du kan udlede fra vores navn har du hos os mulighed for at trykke speederen i bund på vores go-kart bane. Ligeledes har du mulighed for at tage et venligt spil paintball med dine kollegaer. Dog tilbyder vi meget mere.
Søger du et mindre svinende, og fysisk udmattende, alternativ til paintball, kan du og dine prøve kræfter med Lasergame eller Bowtag.
Vi tilbyder også en lang række underholdende discipliner og konkurrencer i vores Skovhuggerland.

I vores event telt finder du også en masse mindre aktiviteter. Lad dine kollegaer, kunder eller venner blive underholdt med klassiske event aktiviteter som sumobrydning, Bubblefodbold og meget andet underholdning. Søger du en mindre formel oplevelse, søger vi også løbende for forfriskninger under hele dit firmaevent.

Human-football
0
4.3/5

145 anmeldelser

0
4.4/5

36 anmeldelser


  Priser på firmaarrangementer

  Er du i tvivl om præcis hvilke aktiviteter du ønsker? Vi anbefaler vores pakkeløsninger. Her vi i have mulighed for at prøve nogle af vores større og mest populære aktiviteter. Hertil vil i også have mulighed for, at vælge mellem vores mange, mindre aktiviteter som Bubbel fodbold eller sumobrydning.
  Vi vil især fremhæve pakke 2, 3 og 5, da disse er særligt velegnet til firmaevents.

  Pakke 2

  kr 325 pr.person
  • 1,5 times Paintball / 1 times Lasergame / 1 times Bowtag
  • 1,5 time i eventtelt eller Skovhuggerland
  • Minium 6 personer
  • Total tid 2,5-3,5 time
  Populær

  Pakke 3

  kr 370 pr.person
  • Gokart
  • 1 time i Skovhuggerland eller i evettelt
  • Minium 6 personer
  • Total tid 2,5-3,5 time
  Populær

  Pakke 5

  kr 495 pr.person
  • Gokart
  • 1,5 times Paintball / 1 times Lasergame / 1 times Bowtag
  • 1,5 time i eventtelt eller Skovhuggerland
  • Minium 6 personer
  • Total tid 3,5 – 4,5 timer
  Populær
  Skivegokart logo

  Alle pris-pakker

  Tryk på pakkerne herunder for at se detaljerne

  Kr. 295 pr. person
  • 1 time i Skovhuggerland
  • 1,5 time i eventtelt
  • Minium 6 personer

  295kr. pr. person

  1 times Skovhuggerland plus 1,5 times i vores eventtelt: vælg mellem følgende aktiviteter: sumobrydning, bungee basket, zebra stafet, bubble soccer , human football eller promille fodbold, man kan nå 3 event på 1,5 time.

  Extra tid 30 minutter i Skovhuggerland eller Event telt per person 50kr.

  Minium 6 personer total tid 2,5 timer.

  290kr. pr. person

  1 times Skovhuggerland plus 1 times i vores eventtelt: vælg mellem følgende aktiviteter: sumobrydning, bungee basket, zebra stafet, bubble soccer , human football eller promille fodbold, tal tid 2 timer.

  Ekstra 30 minutter

  60kr.
  Ekstra tid 30 minutter i Skovhuggerland eller Event telt. Pris pr. person.

  310kr. pr. person

  Vælg 1 af følgende aktiviter: Paintball eller Lasergame plus Skovhuggerland i 1 time eller 1 time i vores eventtelt, vælg mellem følgende aktiviteter: sumobrydning, bungee basket, zebra stafet, bubble soccer, human football eller promille fodbold.

  Total tid 2-2,5 time.

  Ekstra 30 minutter

  +60kr.
  Ekstra tid 30 minutter i Skovhuggerland eller Event telt. Pris pr. person.

  Paintball med 150 kugler

  +70kr.
  Pris pr. person

  Paintball med 500 kugler

  +210kr.
  Pris pr. person

  380kr. pr. person

  Gokart* vælg mellem Lille Grand prix eller leman. Plus Skovhuggerland 1 time eller 1 times i vores eventtelt, vælg mellem følgende aktiviteter: sumobrydning, bungee basket, zebra stafet, bubble soccer , human football eller promille fodbold.
  Total tid 2-2,5 timer.

  Ekstra 30 minutter

  +60kr.
  Ekstra tid 30 minutter i Skovhuggerland eller Event telt. Pris pr. person.

  410kr. pr. person

  Gokart* vælg mellem Lille Grand prix eller leman. Plus et af følgende. Paintball inc 50 kugler i 1,5 time eller lasergame i 1 time. 2 event i alt.

  Ekstra 30 minutter

  +60kr.
  Ekstra tid 30 minutter i Skovhuggerland eller Event telt. Pris pr. person.

  Paintball med 150 kugler

  +70kr.
  Pris pr. person

  Paintball med 500 kugler

  +235kr.
  Pris pr. person

  510kr. pr. person

  Gokart* plus 1 af følgende aktiviter: Paintball eller Lasergames, ikke begge. 1 times skovhuggerland eller 1 time i vores eventtelt, vælg mellem følgende aktiviteter: human football, Promillefodbold, sumobrydning, bungebasket , Zebra tafet eller bubble soccer.

  Ekstra 30 minutter

  +60kr.
  Ekstra tid 30 minutter i Skovhuggerland eller Event telt. Pris pr. person.

  Paintball med 150 kugler

  +70kr.
  Pris pr. person

  Paintball med 500 kugler

  +210kr.
  Pris pr. person

  Op til 9 personer får man et lille grandprix, derover er det 50min leman ved 3 personer pr kart eller 1 times leman ved 4 personer pr kart.

  Bemærk.: Ved pakker skal man betale fuld pris for alle også selv om ikke alle deltager i samtlige aktiviter.

  Firmarrangementer i Skive til enhver anledning

  Vi specialiserer os i, at skabe en underholdende ramme til alle typer af events. Lad os være din vært, og stå for planlægningen af dit næste kunde-event, leverandør arrangement i Skive, sammenkomst for din virksomheds personaleforening eller noget helt tredje. Så garanterer vi en underholdende oplevelse, der sent vil blive glemt.

  Skræddersyet firmaevent til jer

  Vi tilbyder utroligt mange forskellige aktiviteter og events. Og vi ved godt, at det måske kan virke en smule overvældende. For at gøre det lettere og mere overskueligt for dig, at danne et overblik over hvad hvad vores priser er, har vi gjort det nemt at finde præcis de ting du finder interessant. På alle vores større aktiviteter og events i vores telt, kan du se både prisen og varigheden. Ligeledes kan du se læse mere om vores forskellige pakkeløsninger. Ønsker du en pakke løsning til dit næste firmaevent i Skive skal du dog være opmærksom på, at du skal betale den fulde pris uanset om det ikke er alle der ønsker at deltage.

  Du kan betale med kort, kontant, faktura eller med dit EAN nummer.

  Ønsker du at høre mere, er du også altid velkommen til at kontakte os. Her kan du fortælle os om dine tanker og planer, samt hvordan du helt ser dagen skal forløbe. Sammen finder vi den bedste løsning til dit firmaevent.

  Skivegokart logo

  Kontakt Skive Gokart & Paintball

  Hvis du har spørgsmål angående arrangementer eller andet er du meget velkommen til at kontakte os på en af nedenstående måder.
  Facebook

  ★★★★★

  Super sjovt

  Super sjovt og underholdende for alle. Flink personale og super lokaler⭐️⭐️⭐️⭐️
  Facebook icon
  Carina
  via Facebook

  ★★★★★

  Varmeste anbefalinger

  Super fed oplevelse. 3 børn 2 voksne kørte gokart i 3 x 10 min. Fed bane med masser af sving. giver den min varmeste anbefalinger 👍👍🥇
  Facebook icon
  Uffe
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan klart anbefales

  Vi har spillet lasergame med en 6. klasse i dag. Super behandling, kan klart anbefales.
  Facebook icon
  Jesper
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Super instruktør

  Spillede paintball i 1, 5time. Super instruktør.
  Google logo
  Mathias
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk oplevelse

  Fantastisk oplevelse. Også selvom paintball godt kan svie lidt😄
  Google logo
  Nicolai
  via Google

  ★★★★★

  Ræs for alle pengene

  Sk*de godt sted. Ikke for mange instruktioner, der er bare ræs for alle pengene
  Google logo
  Daniel
  via Google

  Åbningstider efter aftale!

  OBS

  Dansk

  Husk at bestille tid.

  Engelsk

  Remember to book an appointment before coming in.

  tysk

  Wir bitten um vorherige Terminbuchung.

  ?

  Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

  Bestil din tid allerede i dag til din næste uforglemmelige oplevelse.

  ?

  Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

  Bestil din tid allerede i dag til din næste uforglemmelige oplevelse.

  Bestil tid