96167111

Paintball i Skive

Paintball Spilles på en af vore 3 baner, en mindre bane på asfalt, to stører på græs. De to græs baner kan lægges sammen til en stor bane på 7000m2. Desuden har vi projektør lys på asfalt banen, så her kan spilles paintball selvom det er mørkt, det giver en helt speciel oplevelse. Paintball banerne er tæt besat med diverse skjul, huse, tønder, net, biler, halmballer m.m. Så der er rig mulighed for at skjule sig eller rykke frem mod modstanderen. Vi kan spille op til 50 personer ad gangen.

Der spilles altid i ny vasket camoflage dragter og huer. Med nypudset, antidug behandlede masker. Og vi spiller med utrolig driftsikre stippmann paintballing geværer.

Skive gokart & paintball stiller ikke krav om forudgående kendskab til våben, eller om særlig god kondition.

Det eneste krav er du er fyldt 18 år, eller er fyldt 16 år og har tilladelse fra forældre til at spille.

Hent tilladels her 

Vi har åbent til paintball hele året og hele døgnet. Vi har thermo glas i maskerne, vinter kugler og lys på banen.

Paintball priser

Alders grænsen er 18 år. Dog 16 år med skriftlig tilladelse fra forældre.

1,5 times spil . inkl. 50 kugler:
Pris pr person: 160 kr.
Plus instruktion og omklædning, ca. 2 timer i alt.

1,5 times spil . inkl. 150 kugler:
Pris pr person: 230 kr.
Plus instruktion og omklædning, ca. 2 timer i alt.

1,5 time. inkl. 500 kugler:
Pris pr person: 395 kr.
Plus instruktion og omklædning, ca 2 timer i alt.

BEMÆRK: Alle spillere skal vælge samme pakke.

Ekstra kugler:
Pris pr. stk: 0,80 kr.
2000 ekstra kugler, i kasse: Pris pr. kasse: 1400 kr.

BEMÆRK: I vintersæsonen spiller vi med bedre vinter kugler, og altid antidug behandlede termoglas i maskerne. Vi spiller gerne med hold helt ned til 4 personer. 

Paintball er den oplagte  event til, polterabend, firma tur, klub arrangement, firma fest, kunde arrangement, julefrokost, blå mandag, tøse fest, herre aften, svendegilde, fødselsdag, skole afslutning,  teambuilding, ryste sammen tur eller icebreakers til møder.
Paintball giver et rigtig adrenalin kick. Man kan slet ikke undgå at leve sig ind i paintball spillet. Inden paintball kampen starter kan holdet lægge en taktik, så hele holdet er enig om de spiller defensiv eller alle stormer frem mod modstanderen. Hos skive gokart & paintball bestræber vi os altid på at planlægge jeres progman sådan at I kan spille paintball på flere baner, der er bare noget fedt ved at snige sig frem gennem en endnu ukendt bane, og hele tiden være opmærksom på bevæglser fra modstanderen hold. Paintball er en god adventure aktivitet for alle der vil have spænding.