96167111

Skovhuggerland

Skovhuggerland består af flere små elementer, som eks. Bueskydning, pusterør, pudekamp, pistol skydning, slå søm i og kævle kast. Det er udendørs på et stille ugeneret område, nu overdækket i tilfælde af dårligt vejr. Deltagerne kæmper i hold mod hinanden gennem de forskellige aktiviteter. Det er deltagerne selv der bestemmer ved hvilke aktiviteter de 55 min skal bruges. Er der nogle aktiviteter der tiltaler jer mere end andre, så bruger vi mere tid på dem.

Skovhuggerland er en rigtig hyggelig aktivitet som skaber godt sammenhold mellem deltagerne.

Skal det være et roligt og hyggeligt besøg ved skive gokart & paintball, som skaber sammenhold. Så er det skovhuggerland der skal vælges.
Under hele eventet er der er dommer/instruktør tilstede. Det sikrer den bedste oplevelse, fair kamp og sikkerhed i top.

Skovhuggerland priser

1 time: Pris pr. person: 140 kr.

1/2 time extra Pris pr. person: 50 kr.

Skovhuggerland er et godt event til, polterabend, klub arrangement, svendegilde, firma fest, tøse fest, julefrokost, blå mandag, herre aften,  fødselsdag, skole afslutning, firma tur, kunde arrangement, teambuilding, ryste sammen tur eller icebreakers til møder.
Skovhuggerland er en hyggelig aktivitet hos skive gokart & paintball, her kan I prøve kræfter med bla. pusterør, bue skydning, pude kamp, slå søm i og pistol skydning. Skovhuggerland er placeret i et stille hjørne af centret, med god læ og uden forstyrelser fra andre hold på centret. I gennem skovhuggerlands mange aktiviteter kæmper I i 2 eller 3 hold mod hinanden. Så her er det ikke nok at være god til èn aktivitet. Som hold, med de forskellige kompetancer deltagerne har, kan man klare sig rigtig fint gennem de forskellige dele af skovhuggerland.