96167111

Sumo brydning

Sumo brydning foregår med store tykke sumo dragter og hjelm på. Der brydes på en tyk skum måtte. Kampen forgår i bedste japan stil hvor der selvfølgelig ikke må holdes i modstanderen, kun skubbes og undviges. Når det uundgåelige sker at der er en der falder vil man opleve hvor svært det er at komme op at stå med de ekstra kilo og korte arme. Vi har også mega boksehandsker som kan bruges sammen med sumo dragterne.

Sumo brydning og mega boksehandsker kan også lejes ud af huset. Vi pakker det hele i en lukket trailer, så det er så nemt så muligt.

Så er der noget der skal afgøres, eller mangler I en sjov event hvor pulsen kommer op er det sumo brydning der skal vælges.

Under kampene er der dommer/instruktør til stede. Det sikrer fair fight og sikkerhed i top.

Sumo brydning priser

Pris pr. person, For 1 time: 140kr.

1/2 time extra, Pris pr. Person: 50 kr.

Lej ud af huset.
Til udlejning ud af huset pakker vi sumo dragter m.m i lukket trailer. Kan afhentes dagen før.

Sumo dragter og måtte, pr dag:
Hverdag:                                   850 kr.
Weekend, lørdag & søndag: 1000 kr.

Børne sumodragter incl måtte, pr dag:
Hverdag:                                    500 kr.
Weekend, lørdag & søndag: 750 kr.

Mega boksning, med handsker og måtte, pr dag:
Hverdag:                                   250 kr.
Weekend, lørdag & søndag: 350 kr.

Sumo brydning er ideel til, skole afslutning, polterabend, klub arrangement, firma fest, julefrokost, blå mandag, tøse fest, herre aften, kunde arrangement, svendegilde, fødselsdag,  firma tur,  teambuilding, ryste sammen tur eller icebreakers til møder.
Sumobrydning i de store tykke sumo dragter er en rigtig sjov og underholdene måde at “slås” på. Det er helt ufarligt at bryde sumobrydning, ud over de tykke bløde dragter får man en blød skumgummi hjelm på, samtidig med at den beskytter hovedet, er det også en god beskyttelse af nakken når man falder. sumobrydning kæmpes på en stor skumgummi bane med makeret midter cirkel. Sumobrydning er perfekt at leje ud af huset, det hele kan afhentes ved og, pakket i en lukket trailer. Det tager kun få minutter at sætte op, og der kan være rigtig mange mennesker med på kort tid, da det er hurtigt at skifte dragter og hjelme.