Lasergame
Hos jer eller os

Fødselsdage, Polterabends, firmature eller bare spontan sjov? Så skal du prøve vores udendørs Lasergame baner. Det intenst, anderledes og sjovt for alle i alle aldre. 


  Lasergame i Skive

  Hos Skivegokart & Paintball kan du tage kampen op mod dine venner på en af vores 3 fede udendørs baner, alle banerne er forskellige og er designet til at simulere forskellige kamp zoner.

  Lasergame er et helt ufarligt skyde spil, man kan ikke mærke når bliver man bliver ramt. Er du derfor interesseret i konceptet om en skydekamp, men holder dig tilbage med frygt for at få blå mærker, så er dette den perfekte løsning. 
  Ønsker du dog et lidt mere realistisk spil med konsekvens når man bliver ramt af modstanderen, kan du læse mere om vores andre aktiviteter, så som paintball her. 

  Deltagerne spiller i 2 hold af 2 til 13 personer og kæmper i forskellige typer af games, mest populært, team death match. 

  Det udstyr vi benytter os af, er det nyeste på markedet og derfor også det mest præcise. Derfor er du aldrig i tvivl om man rammer sit mål. 


  Skyderne viser altid hvor mange skud og liv der er tilbage. Det kan både ses og høres når en modstander rammes. Pistolerne skyder op mod 100 meter.

  Spillet er for alle aldre helt ned til børn i 6 års alderen. Dette gør lasergame til den perfekte aktivitet til børnefødselsdage, blå-mandag, polterabends, firma-arrangementer, efterskoler m.v.

  Hvad er lasertag / lasergame?

  Hvordan spiller man lasergame?

  Lasertag eller et Lasergame, er i sin enkelthed et helt ufarligt skydespil, hvor formålet er at eliminere det modsatte hold. pistolerne affyre lasere op til 100m, der når de rammer sensoren på dragterne lyser og larmer. 

  Udstyret er det nyeste og har en måler på, der viser hvor mange skud og liv man har i løbet af spillet. Det hold der eliminere det andet først vinder. Simpelt, sikkert og sjovt !

  Kan man leje lasertag?

  Ja! Hos Skive Gokart & Paintball tilbyder vi at udleje vores nye og lækre Lasergame udstyr. Det kræver blot lidt plads hos jer – en have, en sports hal, en lille skov eller lignende.

  Da prisen afhænger af hvor mange personer og hvor lang tid udstyret skal lejes, kan i nemt kontakte os for en unik og skræddersyet pris. 

  Hvor kan man spille lasertag?

  Du kan spille Lasertag /Lasergame hos os i Skive på helt unikke og perfekte baner, med det nyeste udstyr og camouflage dragter.

   

  Vi udlejer også vores udstyr, så Lasertag/Lasergame kan man i princippet spille overalt ! Så længe der er rigeligt med plads og objekter der kan danne muligheder for camouflage / og dække. Så er det muligt at spille Lasertag. 

  Du kan i galleriet se lidt billeder af vores udstyr og super seje lasergame bane i Skive. Alle vores baner er designet med urban combat i tankerne, og giver følelsen af at løbe rundt i nærkamp i industri områder. Hvis du selv ønsker at danne rammer for dit lasergame, så tilbyder vi hos Skive Gokart & Paintball at udleje vores kvalitets udstyr. 

  0
  Hold
  0
  Baner
  2- 0
  Personer
  0 %
  Sjov

  Lasergame hjemme hos jer

  Lasergame kan også spilles hos jer. Det kræver blot lidt plads, en have, en sports hal, en lille skov eller lign.
  Vi spiller altid i camouflagedragter. Det gør selve spillet mere livagtigt og gør det nemmere at gemme sig på banen. På den måde kan man også bevæge sig mere taktisk og overliste sine modstandere. 

  96 16 71 11

  Ring og bestil lasergame hjemme hos jer

  Skivegokart logo

  Lasergame priser

  Til vores Lasergame / Lasertag har vi faste timepriser baseret på antallet af spillere. Vi tilbyder også udlejning af vores udstyr, som er det nyeste på markedet. 
  Hvis du skal have et helt unikt arrangement, eller har spørgsmål til priserne, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi skræddersyr gerne en helt unik pakke til netop dit / jeres behov. 

  Omklædning og instruktion er ikke med i tiden tager ca 30 minutter.

  Pris pr. person

  175kr.
  1 times spil, op til 10 personer, de første 10 personer.

  Pris pr. person

  150kr.
  1 time, over 10 personer, antal over 10 personer.

  Udlejning af lasergame

  3500kr.
  16 geværer, controller og medicboks: 2 timer med instruktør.

  Ekstra geværer, over 16 stk.

  100kr.
  Pr. ekstra stk.

  Kørsel

  Aftales
  Over 25 km. tillægges kørsel.
  0
  Hold
  0
  Baner
  2- 0
  Personer
  0 %
  Sjov
  Facebook

  ★★★★★

  Super sjovt

  Super sjovt og underholdende for alle. Flink personale og super lokaler⭐️⭐️⭐️⭐️
  Facebook icon
  Carina
  via Facebook

  ★★★★★

  Varmeste anbefalinger

  Super fed oplevelse. 3 børn 2 voksne kørte gokart i 3 x 10 min. Fed bane med masser af sving. giver den min varmeste anbefalinger 👍👍🥇
  Facebook icon
  Uffe
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan klart anbefales

  Vi har spillet lasergame med en 6. klasse i dag. Super behandling, kan klart anbefales.
  Facebook icon
  Jesper
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Super instruktør

  Spillede paintball i 1, 5time. Super instruktør.
  Google logo
  Mathias
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk oplevelse

  Fantastisk oplevelse. Også selvom paintball godt kan svie lidt😄
  Google logo
  Nicolai
  via Google

  ★★★★★

  Ræs for alle pengene

  Sk*de godt sted. Ikke for mange instruktioner, der er bare ræs for alle pengene
  Google logo
  Daniel
  via Google
  0
  4.3/5

  145 anmeldelser

  0
  4.4/5

  36 anmeldelser


   ?

   Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

   Bestil din tid allerede i dag til din næste uforglemmelige oplevelse.

   ?

   Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

   Bestil din tid allerede i dag til din næste uforglemmelige oplevelse.

   Bestil tid