96167111

Bowtag

Skyd modstanderen med bue og pil, ren Robin Hood stil eller hungergames. Bowtag, eller bow combat, spiller vi på en speciel designet bane. Banen består af 2 banehalvdele med en safezone i midten. De 2 halvdele er identiske, så begge hold har samme mulighed for skjul og dækning. Når en spiller er ramt går de ud, men hvis en holdkammerat griber en pil i luften genoplives en medpiller, så selvom man er skudt ud i en rundte er man ikke ude reaten af spillet. I bowtag gør det ikke ondt at blive ramt. Det giver et helt specielt spil når modstanderen er konsentreeret om at sætte en ny pil på strenger, eller når de er nød til at komme ud i det åbne for at samle pile. Vi spiller med ansigts besskyttelse i for af samme fuldface masker som bruges til paintball.

Bowtag er et spil med mange forskellige elementer i. Det kan betale sig af være taktiske i spillet, hele holdet. Så er der jo altid noget sjovt ved at skyde de andre uden risiko for blå mærker.

Skal det være en hyggeligt dag med action, taktik og nogle gode pletskud, så er det bowtag der skal vælges.
Under hele eventet er der er dommer/instruktør tilstede. Det sikrer den bedste oplevelse, fair kamp og sikkerhed i top.

Bowtag priser

1 times spil, op til 10 personer, de første 10 personer:

Pris pr. person: 175 kr.

1 time, over 10 personer, antal over 10 personer:

Pris pr person: 150 kr.

Bowtag hjemme hos jer

Vi kommer gerne ud med bowtag udstyr. Der kan spilles i sporthaller eller på en størrer græsplæne. Se mere her: Udlejning

 

Bowtag er et godt event til, polterabend, klub arrangement, svendegilde, firma fest, tøse fest, julefrokost, blå mandag, herre aften,  fødselsdag, skole afslutning, firma tur, kunde arrangement, teambuilding, ryste sammen tur eller icebreakers til møder. Går også under navnet bowcombat og andre.