96167111

Bungeebasket

Bungeebasket foregår på en stor oppustet bane, som en hoppeborg. Midt på banen er der en søjle med en elastik trukket igennem. En person spændes i hver ende af elastikken. Foran hver person er der en basket kurv, og på banen ligger der en boldt. Nu gælder det om først at få fat i sin boldt og skyde sine 5 bolde i nettet. Da modstanderen samtidig trækker i elastikken er det ikke altid lige nemt at skyde præcis.

Bungeebasket er en dyst i hurtighed, styrke og balance.

Så er der noget der skal afgøres, skal I have brugt noget energi i en aktivitet hvor der kræves kræfter og teknik, så skal I vælge bungeebasket.

Under spillet er der instrutør/dommer tilstede som står for arrangementet. Der kan laves turnering, så stemningen kommer helt i top!

Bungeebasket priser

1 time               Pris pr. person: 140 kr.

1/2 time extra, Pris pr. Person: 50 kr.

Det er den perfekt event til, klub arrangement, polterabend, firma fest, julefrokost, blå mandag, tøse fest, herre aften, svendegilde, firma tur, fødselsdag, skole afslutning, kunde arrangement, teambuilding, ryste sammen tur eller icebreakers til møder.
Bungeebasket banen er en del af vores evet telt som også kan lejes samlet, med 5 forskellige aktiviteter. Bungeebasket kræver ikke bare styrke, men også en stor del taktik og hurtighed. Bungeebasket er et event for alle aldre og personer. Selv børn helt ned til 8 år kan kæmpe mod hinanden på bungee banen. I telt hallen hvor bungeebasket er, er der også god mulighed for at deltagere og tilskuere kan slappe af og nyde mad eller drikke ved de opstillede borde og bænke. Det er også muligt at I kan medbrige egen mad i event teltet.